Команда «Хліб Наш Насущний» понад усе цінує довіру Богу, покладається на Його силу й керується у своєму служінні Його мудрістю. Біблія є нашим фундаментом. Ми усвідомлюємо, які великі можливості маємо для розповсюдження Божого Слова, тому присвятили себе місії вірних розпорядників ввірених нам ресурсів.

Наші принципи

Біблійна основа

  • Шанувати Біблію як стандарт, за яким маємо оцінювати всі наші вірування, вчення, філософію служіння й практичне життя (2 Тим. 3:16).
  • Завжди триматись біблійного вчення (2 Тим. 1:13).
  • Використовувати підхід збалансованого, повного й гармонійного подання богословських істин (Дії 20:27).

Служіння лідерів

  • Залучати тих лідерів, що мають очевидні здібності і відповідний характер (Вих. 18:21; 1 Тим. 3:1-13).

Духовне посвячення

  • Мати тісні стосунки з Господом Ісусом Христом, щоб Він ніколи не сказав нам: “Але маю на тебе, що ти покинув свою першу любов” (Об. 2:4).
  • Звершувати працю служіння «Хліб Наш Насущний» в мудрості Господа та Його силі, а не покладаючись на власні здібності (Гал. 2:20; 3:3).
  • Демонструвати таку модель поведінки, що вирізняє нас як Божих людей, незалежно від того, де ми знаходимось – на роботі чи ні (1 Петр. 1:14-15).
  • Завжди довіряти Богу й чинити правду (1 Петр. 3:16).

Ставлення до тих, кому ми служимо

  • Виявляти таку особисту, практичну й активну увагу, якої ми хотіли б і до самих себе . (2 Кор. 4:5, 15).
  • Говорити істину з любов’ю, не бути занадто агресивними (2 Тим. 2:24).
  • Будувати відкриті й чесні стосунки з тими, хто позитивно реагують на наші спроби нести їм Євангелію (2 Кор. 4:2).
  • Бути чутливими до інших сфер стосунків і впливу, включаючи постачальників, відвідувачів, сусідів, спільноту й уряд (Рим. 13:7-8).

Ставлення до співробітників

  • Визнавати цінність і враховувати особисті інтереси кожного, з ким ми працюємо (Філ. 2:1-4).

Якість служіння

  • Прагнути такої якості, вміння й презентування, щоб наше послання зміцнювалось, поліпшувалось і вшановувалось (1 Кор. 10:31).
  • Бути вірними розпорядниками ввірених нам ресурсів (1 Кор. 4:2).

Принципи служіння

  • Збільшувати або зменшувати масштаби служіння в залежності від фінансування.
  • Уникати боргів (Рим. 13:8).
  • Ніколи не робити благополуччя нашої організації головним мотивом прийняття рішень (Філ. 1:19-26).
  • Не хвалитися досягненнями (Пр. 27:2)

Ставлення до інших християнських організацій

  • Визнавати і поважати ту працю, що Бог звершує через інших людей та організації (1 Кор. 1:10-13).
  • Уникати тих контактів і зв’язків, що можуть компрометувати наші цілі й послабити ефективність нашого служіння (2 Кор. 6:14).
  • Звершувати працю таким чином, щоб підтримувати й доповнювати служіння помісних церков (Еф. 4:1-7).