Мої батьки одружились у 1933 році під час Великої депресії. Я і моя дружина народились у період Другої Світової війни, коли був бум на народження дітей. Наші чотири доньки, що народились у 70-ті та 80-ті роки, − то вже покоління “X” і “Y”. Різні покоління й різні часи! Не дивно, що ми маємо розбіжності в багатьох речах!

Але як би ми не відрізнялись в одязі, що носимо, чи в тій музиці, що слухаємо, наш духовний зв’язок значно міцніший за всі ці відмінності.

Псалом 144 – це пісня великої хвали Богу. Вона проголошує ці узи віри. “Рід родові буде хвалити діла Твої, і будуть могутність Твою виявляти!.. Пам’ять про добрість велику Твою сповіщатимуть, і будуть співати про правду Твою!” (Пс. 144:4, 7). Незважаючи на різницю у віці та досвіді, ми разом вшановуємо Господа. “Про славу Царства Твого звіщатимуть, про могутність Твою говоритимуть” (Пс. 144:11).

Хоча відмінності та уподобання розділяють нас, спільна віра в Господа Ісуса Христа поєднує нас у взаємній довірі, хвалі й підбадьоренні. Яким би не був наш вік чи наші погляди, ми потребуємо один одного! До якого б покоління ми не належали, завжди можемо повчитися один від одного і разом славити Господа – “щоб людським синам об’явити про могутність Його та про славу величчя Царства Його!” (Пс. 144:12).