Джон Баблер несе служіння капелана в поліції та пожежній охороні у техаському містечку. Протягом спеціальної відпустки він навчався в поліцейській академії, щоб краще розуміти ті ситуації, в яких часто опиняються правоохоронці. Проводячи багато часу з кадетами цього закладу і знайомлячись з багатьма труднощами професії поліцейських, Джон Баблер більше перейнявся співчуттям до цих людей і гостріше відчув свою недосконалість. Він сподівається, що в майбутньому зможе більш ефективно консультувати поліцейських, що страждають через втому, емоційні стреси та гіркоту втрат.

Ми знаємо, що Бог розуміє нас за будь-яких обставин, тому що Він створив нас і бачить все, що трапляється з нами. Він зійшов на землю: “І Слово сталося тілом, і перебувало між нами, повне благодаті та правди, і ми бачили славу Його, славу як Однородженого від Отця” (Ів. 1:14).

Земне життя Ісуса включало великий спектр тягот: пекуче сонце, голод, біль зради й муки жорстокого насилля.

Втім, як і ми тут на землі, Ісус також пізнав радість дружби й родинної любові. І тепер Він дарує нам надію. Він – Дивний Порадник, Хто терпляче і з глибоким розумінням вислуховує наші скарги, являючи щиру турботу (Іс. 9:6). Він є Той, Хто може сказати: “Я пройшов через все це. Я розумію”.