Коли я готувалася з молоддю до однієї місіонерської подорожі, то найчастіше мене запитували: “А там буде Wi-Fi?” Я запевняла їх, що буде. Тож уявіть які були зойки й стогони розчарування, коли одного вечора Wi-Fi відключився!

Більшість із нас почуваються дуже некомфортно, коли в руках немає смартфона. Коли ж мобільні пристрої нарешті потрапляють до наших рук, ми відразу втуплюємося в екрани.

Як і багато інших речей, Інтернет з усіма своїми ресурсами може стати або благословенням, або серйозним відволіканням. Все залежить від того, як ми користуємося ним. У Книзі Приповістей 15:14 ми читаємо: “Серце розумне шукає знання, а уста безумних глупоту пасуть”.

Застосовуючи у своєму житті мудрість Божого Слова, давайте частіше запитувати себе: Чи продивляюсь я соціальні мережі нестримно протягом цілого дня? Що я взнав про ті речі, яких прагне моя душа? Чи прочитане або побачене заохочує мене до мудрого життя (Пр. 15:16-21)? А, може, ми годуємося зі смітника пліток, наклепів, матеріалізму й нечистоти хтивості?

Якщо дозволяємо Духу Святому звершувати в нас Свою працю, то можемо сповняти свій розум тим, “що тільки правдиве, чесне, праведне, чисте, любе, гідне хвали” (Фил. 4:8). Божою мудрістю можемо робити правильні вибори – ті, що вшановують Господа.