Дитинство Тані та Модюпа проминуло в Нігерії. А в 1970-их роках вони поїхали до Великобританії навчатися. Їхнє життя було змінене Божою благодаттю, але вони й уявити не могли, що Бог використає їх для зміни життя людей одного з найбідніших районів Англії – Енфілда у Ліверпулі. Вони обидва шукали Господа і можливостей служити людям свого району, тому Бог через них багатьом подарував надію. Наразі вони керують динамічною церквою і займаються соціальними проектами, завдяки чому змінилося життя великої кількості людей.

Манасія теж мав великий вплив на свою націю – спочатку поганий, а потім добрий. Ставши царем Юдеї у 12-річному віці, він відвів свій народ від Бога і протягом багатьох років чинив зле (2 Хр. 33:1-9). Люди не зважали на попередження Бога, тому Він попустив, щоб Манасію відвели в полон до Вавилона (2 Хр. 33:10-11).

В нещасті цар смиренно покликав до Бога. Господь почув його молитву і повернув йому царство (2 Хр. 33:12-13). Внутрішньо оновлений цар відбудував мури міста і позбувся ідолів (2 Хр. 33:14-15). “І збудував він Господнього жертівника… звелів юдеям служити Господеві, Богові Ізраїлевому” (2 Хр. 33:16). Побачивши великі зміни в житті свого царя, народ теж змінився (2 Хр. 33:17).

Господь може змінити і нас, щоб нам впливати на оточуючих людей.