Через двадцять хвилин після вильоту з Нью-Йорка в Сан-Антоніо план польоту змінився, бо настав хаос. Коли один із двигунів літака відмовив, його уламки розбили скло, спричинивши зниження тиску в салоні. На жаль, декілька пасажирів отримали поранення і один загинув. Якби в кабіні не було спокійного і здібного пілота, тренованого як пілота військово-морського флоту, усе могло би бути набагато гірше. Заголовок місцевої газети про цю подію гласив: “В дивовижних руках”.

В Псалмі 31 Давид показав, що йому було щось відомо про дивовижні й турботливі руки Господа. Ось чому він міг упевнено сказати: “У руку Твою доручаю я духа свого” (в. 6). Давид вірив, що Господу можна довіряти, навіть якщо життя стало тернистим. Оскільки на Давида полювали вороги, життя для нього було дуже неспокійним. Він був вразливий, однак не безнадійний. Попри утиски він міг полегшено зітхнути і радіти, бо вірний і люблячий Бог був джерелом його впевненості (Пс. 31:6-8).

Можливо, ви перебуваєте у життєвій ситуації, в якій вас атакують звідусіль і складно побачити те, що попереду. Посеред невизначеності, збентеження і хаосу певним лишається лише одне: ті, кого оберігає Господь, перебувають в дивовижних руках.