Я з нетерпінням чекав повернення до “Лікарні святого Якова” в Монтего-Бей на Ямайці, щоб побачитися з Ренделлом, який два роки тому дізнався про любов Ісуса Христа. Еві, дівчина зі шкільного хору, з яким я подорожував кожної весни, читала з Ренделлом Писання і пояснювала йому Євангелію, і той особисто прийняв Ісуса, як свого Спасителя.

Ввійшовши до чоловічого відділення і подивившись на ліжко Ренделла, я побачив його порожнім. Підійшовши до посту медичної сестри, я почув те, що не хотів почути. Він помер за п’ять днів до нашого приїзду.

Крізь сльози я написав Еві про сумні новини. Вона відповіла просто: “Ренделл святкує з Ісусом Христом”. Пізніше вона сказала: “Добре, що ми розповіли йому про Господа Ісуса”.

Її слова нагадали мені про важливість бути готовими поділитися з іншими надією, яку ми маємо в Христі. Ні, не завжди легко звіщати євангельське послання про Того, Хто завжди перебуватиме з нами (Мт. 28:20), однак думка про Його вплив на нас і на таких людей як Ренделл, можливо, підбадьорить нас до ще більшої готовності навчати всюди, куди б ми не пішли (Мт. 28:19).

Я ніколи не забуду відчуття смутку при спогляданні порожнього ліжка та відчуття радості через вплив вірного підлітка на вічне життя Ренделла.