Коли в кінці лютого 2017 року у моєї старшої сестри виявили рак, я сказала друзям: “Відтепер я повинна якомога більше часу проводити з Керолін”. Дехто казав, що я надмірно реагувала на новину. Однак через десять місяців сестра померла. Я годинами перебувала поряд із нею, втім, якщо когось любиш, для вияву любові ніколи не достатньо часу.

Апостол Петро закликав християн ранньої церкви: “Найперше майте щиру любов один до одного, бо любов покриває багато гріхів!” (1 Петр. 4:8). Послідовники Ісуса Христа зазнавали гонінь і як ніколи потребували любові своїх братів і сестер у християнській громаді. Оскільки Бог сповнив їхні серця любов’ю, вони також повинні були виявляти цю любов до інших. Вона могла виявлятися через молитву, люб’язну гостинність та добру і довірливу бесіду, згідно сили, яку дав Бог (1 Петр. 4:9-11). Господь у Своїй благодаті зробив їх здатними жертовно служити один одному заради Його цілей: “Щоб Бог прославлявся в усьому Ісусом Христом” (в. 11). Божий великий план полягає у здійсненні Його волі через нас.

Ми потребуємо інших, а вони потребують нас. Давайте використовувати час і ресурси, отримані від Бога, щоб любити, починаючи вже зараз.