Коли ми вперше на задньому подвір’ї побачили струмок, він був просто цівкою води, яка сочилася з-поміж каміння в літню спеку. Важкі дерев’яні дошки слугували містком, через який ми могли легко перейти. Через декілька місяців у нашу місцевість прийшли зливи, які тривали кілька днів поспіль. Наш маленький струмок перетворився на швидкоплинну річку в чотири фути завглибшки і десять футів завширшки! Сила води підняла мостові дошки і змістила їх на декілька футів.

Стрімка вода може змести все на своєму шляху. Втім існує те, що не може подолати жодна повінь або інша загрозлива сила. Це любов. “Води великі не зможуть згасити кохання, ані ріки його не заллють” (Пісн. 8:7). Неослабна сила і енергія любові часто присутні в романтичних стосунках, однак найповніше вони виявлені в Божій любові до людей через Його Сина Ісуса Христа.

Якщо речі, які ми вважали міцними і надійними, знищені, наше розчарування може відкрити двері для нового розуміння Божої любові до нас. Його любов вища, глибша, сильніша і триваліша за будь-що на землі. Чого б ми не зазнавали, ми зазнаємо це разом із Господом, Який перебуває поруч із нами, підтримуючи нас, допомагаючи нам і нагадуючи нам про Свою любов до нас.