Коли музика наповнила церковну залу, на сцену вийшов художник-дальтонік Ланс Браун. Повернувшись спиною до глядачів, він став перед великим білим полотном і вмочив пензель у чорну фарбу. Плавними рухами Ланс намалював хрест. Поступово цей візуальний оповідач зобразив картини розп’яття і воскресіння Христа. Великі частини полотна він замалював чорною фарбою. Додавши блакитні й білі кольори, він завершив абстрактний живопис менше ніж за шість хвилин. Потім художник підняв полотно, перевернув його і показав прихований образ – співчутливе обличчя Ісуса.

Браун казав, що неохоче сприйняв пропозицію друга виступити під час богослужіння зі швидкісним малюванням. Однак тепер він подорожує світом і закликає людей до поклоніння, малюючи і розповідаючи іншим про Христа.

Апостол Павло підтверджує цінність і призначення різних дарів, які Бог дарував Своєму народу. Кожен член Його родини споряджений, щоб прославляти Господа і з любов’ю наставляти інших (Рим. 12:3-5). Павло спонукає нас використовувати свої дари, щоб наставляти інших (Рим. 12:6-8).

Бог кожного з нас наділив духовними дарами, талантами, уміннями і знаннями, аби ми від усього серця служили як приватно, так і публічно. Він використовує нашу унікальність для розповсюдження Євангелії і напучення інших віруючих.