Реклама змусила мене усміхнутися. На ній було написано: “Найкомфортніші шкарпетки в історії ніг”. Далі рекламодавець, розширюючи твердження про добру звістку для ніг, сповіщав, що оскільки шкарпетки залишаються найбільш затребуваним одягом у притулках для безхатченків, за кожну пару придбаних шкарпеток компанія даруватиме іншу пару для нужденних.

Уявіть усмішку чоловіка, який не міг ходити тридцять вісім років, коли Ісус Христос зцілив його ноги (Ів. 5:2-8). Тепер уявіть протилежний вираз обличчя храмових служителів, які не були вражені турботою Ісуса Христа про ноги чи серце того, хто тривалий час не отримував жодної допомоги. Вони звинуватили чоловіка та Ісуса у порушенні релігійного закону, який не дозволяє працювати в суботу (Ів. 5:9-10, 16-17). Там, де Господь Ісус бачив потребу в милосерді, вони бачили правила.

Цей чоловік навіть не знав, Хто дарував йому нові ноги. Лише згодом він зможе сказати, що його зцілив Ісус (Ів. 5:13-15), Той Самий Ісус, Який дозволить прибити до хреста Свої ноги, аби дарувати цьому чоловіку і нам найкращу звістку в історії про зломлені тіла, душі і серця.