У нашій місцевості, як і в багатьох інших, користуються спеціальним веб-сайтом, який допомагає сусідам одразу контактувати з оточуючими. Члени громади попереджають один одного про появу пуми і про розпорядження щодо пожежної евакуації, а також за потреби допомагають один одному доглядати за дітьми. Цей сайт навіть став засобом для виявлення місцезнаходження домашніх улюбленців-утікачів. За допомогою інтернету ті, хто живе поряд один з одним, спілкуються способами, які часто втрачені у сьогоднішньому метушливому світі.

Перебувати у стосунках з тими, хто живе поряд, було важливим і в часи царя Соломона. Хоча родинні стосунки по-справжньому важливі і можуть бути джерелом великої підтримки, Соломон показує життєву важливість ролі друга , особливо “в день нещастя” (Пр. 27:10). Родичі можуть виявляти глибоку турботу про членів родини і прагнути допомогти їм у подібних обставинах. Однак, якщо родичі далеко, вони мало чим можуть допомогти у біді. Натомість сусіди, які живуть поруч, імовірно швидко дізнаються про потребу і можуть з більшою готовністю допомогти.

Оскільки технології суттєво спростили зв’язок із близькими людьми, ми схильні забувати про тих, хто живе поряд. Ісусе, допоможи зміцнювати стосунки з тими, кого Ти поселив навколо нас!