Маленький хлопчик радісно побіг відкривати велику коробку від свого тата, який був військовослужбовцем, і хлопчик не очікував його побачити на своєму дні народження. Однак всередині цієї коробки була інша гарно упакована коробка, яка, у свою чергу, містила ще одну коробку із запискою: “Сюрприз!” Спантеличений хлопчик підняв голову якраз у ту саму мить, коли до кімнати ввійшов його тато. Зі сльозами на очах син стрибнув батьку на руки, вигукнувши: “Тату, я за тобою скучив! Я тебе люблю!”

Це зворушливе і водночас радісне возз’єднання нагадує мені опис славного моменту в Книзі Об’явлення 21, коли Божі діти в повністю відновленому і відродженому світі особисто побачать свого люблячого Отця. Тоді Бог кожну сльозу з очей наших зітре. Ми більше не будемо відчувати біль або смуток, тому що ми перебуватимемо з Небесним Отцем. Як сказав “гучний голос” у цьому розділі: “Оце оселя Бога з людьми, і Він житиме з ними” (вв. 3-4).

Послідовники Ісуса Христа вже відчувають у Бозі ніжну любов і радість, як сказано в 1 Петра 1:8: “Ви Його любите, не бачивши, і віруєте в Нього, хоч тепер не бачите, а вірувавши, радієте невимовною й славною радістю”. Уявіть неймовірну і велику радість, коли ми побачимо Того, Кого любили і чекали, аби Він зустрів нас із розкритими обіймами!