Деббі, власниця сервісу з прибирання, постійно займалася пошуком клієнтів, щоб розвивати свій бізнес. Під час однієї телефонної розмови вона почула відповідь жінки: “Я тепер не можу собі цього дозволити, бо зараз проходжу курс лікування раку”. Тоді Деббі вирішила, що “не залишить жодну жінку, яка проходить курс лікування раку. Їхні будинки прибиратимуть безкоштовно”. Отже, в 2005 році вона започаткувала благодійну організацію, завдяки якій компанії надавали жінкам, які борються з раком, безкоштовні послуги по прибиранню. Одна з таких жінок відчула приплив упевненості, коли вона, прийшовши додому, побачила, що дім був прибраний. Тоді вона сказала: “Я вперше по-справжньому повірила, що можу перемогти рак”.

Відчуття турботи і підтримки може допомогти нам впоратися з життєвими викликами. Усвідомлення Божої присутності й підтримки може дарувати надію і підбадьорити наш дух. Псалом 45, улюблений багатьма людьми, що проходять через випробування, нагадує: “Бог для нас – охорона та сила, допомога в недолях… «Вгамуйтесь та знайте, що Бог Я… піднесусь на землі!» З нами Господь Саваот” (Пс. 45:2, 11-12).

Нагадування собі про Божі обітниці та про Його присутність із нами може допомогти відновити наші серця і дарувати нам відвагу та впевненість пережити важкі часи.