За триста тисяч доларів ви можете купити собі новий спорткар McLaren 720S . Цей автомобіль має V-подібний 8-ми циліндровий двигун, потужність якого сягає 710 кінських сил, що значно більше, ніж вам потрібно, аби доїхати вранці до роботи.

Безумовно, вас спокушатиме можливість випробувати всю потужність автомобіля. McLaren одного водія з Віргінії виявився настільки “швидким”, що за двадцять чотири години зміг проїхати від розкішного автосалону до звалища! Наступного дня після купівлі автомобіля він врізався в дерево. На щастя, водій вижив.

Уже в третьому розділі книги Буття розповідається, як неправильне рішення і дерево спотворили Боже славне творіння. Адам і Єва скуштували плід із дерева, з якого їм не можна було їсти (Бут. 3:11). Історія щойно почалася, а едемський сад вже був проклятий (вв. 14-19).

Це прокляття було знищено іншим деревом – хрестом, на якому Ісус помер заради нас. Його смерть надала нам майбутнє з Богом (Повт. 21:23; Гал. 3:13).

В останньому розділі Біблії історія завершується тим, чим вона розпочалася. Тут сказано про “дерево життя”, яке росте біля “ріки живої води” (Об. 22:1-2). За словами Івана, це дерево буде “на вздоровлення народів” (в. 2). “І жадного прокляття більше не буде” (в. 3). Божа історія завершується щасливим кінцем, якого ми всі прагнемо.