Роджеліо був нашим офіціантом під час тижневої відпустки. Одного разу, розмовляючи з нами, він подякував Ісусу за Кейлі, свою співчутливу дружину з сильною вірою. Після народження їхньої першої дитини Бог дав їм можливість допомагати в піклуванні про племінницю з синдромом Дауна. Невдовзі постійної турботи потребувала його теща.

Роджеліо виконує свою роботу з радістю, часто працюючи у дві зміни, аби його дружина мала можливість залишатися вдома і турбуватися про людей, яких їм довірив Бог. Коли я сказала, наскільки їхній приклад відкритості сердець та їхнього дому для служіння іншим надихнув мене до більшого прояву любові, він відповів: “Я із задоволенням служу їм… і вам”.

Життя Роджеліо підтверджує силу життя з щедрістю та вірою в Боже забезпечення, у той час як ми щиро служимо один одному. Апостол Павло закликав Божий народ: “Любіть один одного… тіштесь надією, утиски терпіть, перебувайте в молитві, беріть уділ у потребах святих, будьте гостинні до чужинців!” (Рим. 12:10-13).

Життя може змінитися в одну мить, залишивши нас або тих, кого ми любимо, у скрутних обставинах. Втім, покладаючись на Бога з готовністю поділитися всім, що Він нам дав, ми можемо пригорнутися до Його вічної любові… разом.