Ми з радістю в серці та з нетерпінням зібралися на недільне богослужіння. Незважаючи на географічну віддаленість один від одного через пандемію коронавірусу, ми раділи можливості відсвяткувати весілля Гевіна і Тіяни. Наші технологічно обдаровані іранські друзі забезпечили трансляцію богослужіння для друзів та родини в інших країнах світу, у тому числі в Іспанії, Польщі та Сербії. Творчий підхід допоміг нам подолати обмеження, і ми раділи народженню нового шлюбу. Божий Дух об’єднав нас і дарував нам радість.

Недільний ранок у багатонаціональній громаді став маленьким відображенням тієї слави, коли віруючі “з усякого люду, і племен, і народів, і язиків” стоятимуть перед Божим престолом у небесах (Об. 7:9). Цей “натовп великий” улюблений учень Іван побачив у видінні, яке він змальовує в книзі Об’явлення. Усі ці люди разом з ангелами та старцями прославлятимуть Бога: “Благословення, і слава, і мудрість, і хвала, і честь, і сила, і міць – нашому Богу на вічні віки!” (в. 12).

Єдність і шлюб Ісуса з Його міжнародною нареченою на “весільній вечері Агнця” (Об. 19:9) буде дивовижним часом поклоніння і святкування. Наше спільне богослужіння з людьми з різних країн світу ще раз нагадує про подію, якій ми одного дня будемо радіти.

Очікуючи на цю радісну подію, ми можемо вже святкувати і радіти з усім Божим народом.