Підвівши свою старшу собаку, Вільсона, до трави, я на мить випустила поводок молодшої собаки, Коуча. У той момент, коли нахилилася, щоб узяти до рук поводок Коуча, пес, побачивши білку, з усіх сил побіг за нею. Поводок вислизнув з моєї руки, і спричинив вивих мізинця. Скрикнувши від болю, я впала на траву.

Отримавши першу медичну допомогу і дізнавшись про необхідність операції на пошкодженому пальці, я звернулася до Бога: “Я ж письменниця! Як я буду друкувати? А що мені робити зі своїми повсякденними обов’язками?” Бог, як Він іноді робить, промовив до мене через моє щоденне читання Біблії: “Я – Господь, Бог твій, що держить тебе за правицю й говорить до тебе: Не бійся, – Я тобі поможу!” (Іс. 41:13). Я проглянула контекст уривка, в якому змальовуються особливі стосунки юдейського народу з Богом. Бог обіцяв народу Свою присутність, силу і допомогу, символом якої є Його правиця (в. 10). У Святому Письмі Божа правиця зазвичай означає забезпечення перемоги для Його народу (Пс. 16:7; 97:1).

Під час свого багатотижневого відновлення я відчувала Божу підтримку, у той час як я вчилася диктувати текст на комп’ютер і поратися з домашніми справами лівою рукою. Бог обіцяє бути з нами і допомагати нам Своєю праведною правицею.