Зростаючи на Філіппінах, Мікеллан зазнавала багато труднощів, і її найбільшою розрадою було читання. Одного дня, перебуваючи в університеті, вона прочитала перший розділ Євангелія від Івана, і її “кам’яне серце ожило”. Вона відчула, наче хтось їй сказав: “Так, тобі подобається читати тексти, однак чи ти знаєш, що є Вічне Слово, Яке… завжди здатне проникати крізь темряву? Слово, Яке зодяглося в тіло. Слово, Яке тебе любить”.

Мікеллан читала Євангеліє, початок якого нагадує читачам вступ до книги Буття: “На початку…” (Бут. 1:1). Апостол Іван намагався показати, що Ісус Христос не лише був з Богом на початку часів, але й Сам був Богом (Ів. 1:1). І це живе Слово стало Людиною, “і перебувало між нами” (в. 14). Ті, хто Його приймає, віруючи в Його Ймення, стають Божими дітьми (в. 12).

Того дня Мікеллан прийняла Божу любов і “народилась від Бога” (в. 13). Вона прославляє Господа за порятунок від залежності, від якої страждали члени її родини, і тепер пише про добру звістку про Господа Ісуса, радіючи, що може розповідати про Живе Слово.

Якщо ми віримо в Христа, то будемо також здатні ділитися Божим посланням і Його любов’ю. Починаючи новий рік, які слова, сповнені благодаті, ми можемо промовляти?