У 2019 році було декілька дуже креативних повідомлень про стать очікуваної дитини. У липні з’явилося відео, на якому автомобіль випускає блакитний дим, що означало: “Буде хлопчик!” У вересні з невеликого літака в Техасі вилили сотні літрів рожевої води, аби оголосити: “Буде дівчинка!” Однак було ще одне “повідомлення”, яке розкрило важливі речі про світ, у якому ці діти зростатимуть. У кінці 2019 року на веб-сайті YouVersion було вказано, що найбільш вживаним віршем року в онлайн і мобільному біблійному додатку був текст із Послання до филип’ян: “Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою” (Фил. 4:6).

Справжнє одкровення. Люди стурбовані багатьма речами: від потреб власних синів і дочок, проблем у стосунках в родині та між друзями до природних катастроф і воєн. Втім радісно усвідомлювати, що багато людей так люблять вірш, у якому сказано: “Ні про що не турбуйтесь”. Крім того, ці люди заохочують себе та інших казати Богу про кожне своє прохання “в усьому”. Той, хто не ігнорує життєві труднощі, а каже про них Богу, робить це “з подякою”.

Віршем, який, на жаль, не став “віршем року”, але йде після нього, є: “І мир Божий… хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі” (в. 7). Справжнє запевнення!