Мене звати Анна. Я народилася 22 липня 1992 року в селищі Новоайдар в Україні. Моє життя проходило майже як у всіх, крім особливості вродженої інвалідності 1-ї групи. Окрім обмеження рухів протягом багатьох років відчуваю ще й фізичний біль. Не знаю, як я жила б, якби не вірила в Бога. По-справжньому. Коли Його любиш і хочеш із Ним спілкуватися. Він день за днем допомагав мені не здаватися, продовжувати кожен ранок свій творчий шлях, радіти моментам, коли ніщо не болить. Головне, що зі мною мама, мої близькі люди та Ісус Христос – мій Отець, Спаситель і Господь мого життя. Від народження і до цього дня Він зі мною.

Дякую Богу, що подарував мені талант художника – важкий і захоплюючий, що дав мені цю майстерність творити і відчувати те, що роблю.

Малювати почала я рано, особливо мені подобалося малювати пейзажі. Хоча в сім’ї художників і не було, я полюбила малювання всією своєю душею. Часто приймала участь у художніх змаганнях, наприклад, Арт-Дуель, де здобула перемогу у виконанні малюнку на тему “Тварини світу”. Перший досвід графіки – портрет Віри Брежнєвої у 2007 році; з тих пір я малюю в цій техніці. Я – самоучка, малювати вчилася, продивляючись процеси створення робіт інших художників у YouTube. Малювання для мене – хобі. Часто при виконанні портрета я переживаю особливо тяжкі життєві моменти, і це відображається в ньому: він виходить більш живим, наповненим змістом. Такі портрети нагадують мені саме про пережите минуле.

Я знаходжу натхнення в Бозі, а підтримку і стимул дають мені мама та друзі!

Анна, Україна

325Це підбадьорило мене

НОВІ ІСТОРІЇ: