Коли я ніс служіння серед невіруючих, один мій знайомий завжди чинив опір і висміював мене, коли я розповідав йому про Ісуса Христа. Звали його Веніамін. У віці 30 років він захворів на туберкульоз і потрапив до лікарні. У нього була тяжка форма захворювання. Хоча він знав і відчував, що жити йому залишилося зовсім небагато, проте не вірив ні в Бога, ні в загробне життя, вважаючи, що після смерті всьому наступить кінець. Одного разу я прийшов до нього у лікарню і поставив запитання, на яке мені було цікаво отримати відповідь.

– Веніаміне, Ви боїтеся померти? – запитав я.

– Ви, віруючі, завжди смертю лякаєте! Тільки не я! – відповів він.

Він завжди мені суперечив. Стан його здоров’я з кожним днем погіршувався. Одного вечора його дружина покликала мене до нього в лікарню. Я прибіг і промовив: “Настав час, коли Ісус в останній раз тебе закликає до каяття”. Розповів йому слова благодаті з Біблії. І ось сталося диво: Веніамін згадав мамині слова. Вона неодноразово говорила йому про Господа, до Якого сама не раз зверталася й отримувала допомогу. В ту переломну ніч Веніамін у молитві звернувся до Бога: “Якщо Ти є, Господи, допоможи, я не хочу вмирати”. На інші слова у нього не вистачило сил, він відразу ж заснув. Тільки через деякий час він зрозумів, що саме в ту ніч відбулося його народження згори, про яке говорить Святе Письмо. Веніамін перестав лаятися, життя почало поліпшуватися і мати сенс.

Після покаяння і народження згори мій знайомий почав відвідувати молитовну групу в лікарні. Хвороба потихеньку відступала. Він почав вірити, що Бог може його зцілити. Одного разу він в усьому своєму тілі відчув силу, яка зцілила його повністю.

Після таких перемін вся родина Веніаміна навернулася до Бога. З тих пір пройшло 17 років. Зараз Веніамін веде тюремне служіння, він також бажає займатися дитячим служінням. Ревно і безвідмовно служить Богу.

Слава Богу за все, що Він робить у нашому житті!!! І після таких випробувань приводить невіруючих людей до Себе!!!

Микола, Україна

 

351Це підбадьорило мене

НОВІ ІСТОРІЇ: