Цими днями минає три роки з того часу, як я прийняла факт мого діагнозу − онкологія. Не можу сказати, що легко було це зробити. Впевнена, що якби не Божа рука, яка була завжди зі мною, то я не мала б сил боротися самотужки. Хочу віддати належну славу Творцю за те, що ніколи мене не покидав, навіть більше того, Він мене любив і беріг тоді, коли я ще не знала Бога. Він тримав усе під пильним контролем.

Якщо у вас виникло питання: чи легко було це все перенести? Я відповім: ні, не легко, але коли покладаєшся на міцну руку свого Творця, Який взяв усі наші болі на хрест, то звісно, коли мені було важко чи боляче, Бог давав сил і ніколи не покидав!

Все йшло крок за кроком. Спочатку діагноз, потім 6 хіміотерапій, втрата волосся… Це було дуже важко перенести. Втративши своє волосся, я зрозуміла, якою прекрасною Бог створив жінку. Дуже було некомфортно, холодно у голову, але я знайшла всі способи, щоб дістатися комфорту. Не перука була моїм порятунком, а звичайні хустки, в яких я потім звикла ходити.

Потім операція по видаленню обох молочних залоз, три місяці після операції під щоденним наглядом хірурга і перев’язки. Потім знову 2 хімії і знову втрата волосся. І все по 2-му кругу. Але це все тільки робило мене сильнішою духовно, давало мені сили йти далі, боротися з хворобою, радіти кожному ранку, коли прокидаєшся. Незалежно від того, якою була погода, я раділа, що новий день настав.

Можливо, у вас виникло питання, який зараз стан мого здоров’я? Буває по-різному, але Бог навчив мене боротися, бути корисною для ближніх, любити життя. Моя мета – це життя з Богом!

Пишу це не для того, щоб викликати жалість до мене або щоб налякати, а для того, щоб якщо хтось із вас, можливо, проходив або проходитиме подібний шлях, не лякався і не страшився. Довірте все Богу, покладіться на міцну руку Божу, бо тільки Він дасть вихід із проблеми!

Щиро дякую церкві, яка постійно молилася за мене, і всім, хто підтримував мене, тому що самотужки я була не в силах боротися! Дякую лікарям, які доклали чимало зусиль для мого лікування! Дякую Богу, що дав мені саме тих лікарів, які проявляли мудрість і здібність у лікуванні!

Ніколи нічого не буває просто так! Без Божої волі нічого не стається. Бог тримає все під Своїм пильним контролем, і коли Бог допускає подібні ситуації в нашому житті, то тільки для того, щоб зміцнити нашу віру, зробити нас кращими, навчити нас довіряти Богу і, на кінець, – усвідомити, що все у руках нашого Творця!

Безмірно вдячна Богу за те, що можу висловити своє благоговіння перед Його величчю! За те, що Бог є в моєму серці!

Ольга, Україна

 

478Це підбадьорило мене

НОВІ ІСТОРІЇ: