Погляд на життя

Серія “Погляд на життя” – це брошури, які допомагають “розпочати розмову”. Вони присвячені актуальним темам і хвилюючим питанням. Брошури підходять для спілкування з людьми, які нічого не знають про Ісуса Христа й Біблію. Вони написані простою, звичною мовою, щоб познайомити читачів зі справжньою і дієвою надією Євангелія.

Брошури серії “Погляд на життя” допоможуть вам вести відверті бесіди з друзями й родичами про те, Хто такий Ісус Христос і що Він зробив для них.

Доступні брошури

Навіщо нам Пасха?” class=

Багато людей не розуміють, яке відношення до них має пасхальна історія. На їхню думку, все це нудно, неактуально і було давно. Ось тільки все навпаки! Пасхальна історія залишається найважливішою з усіх. Смерть і воскресіння Христа дають нам впевненість у Божому прощенні та любові. Чітка євангельська розповідь показує важливість воскресіння Ісуса і надає цілий набір доказів, завдяки яким читач може сформувати власну непохитну думку. Ця брошура – чудовий спосіб розповісти іншим про свою віру в Христа!

Яким буде ваш найкращий подарунок на це Різдво?” class=

Звичайно, завжди набагато приємніше отримувати, ніж давати… Особливо якщо цього року подарунок хоче подарувати вам Бог, і цей подарунок найкращий з усіх. Допоможіть своїм невіруючим друзям або родичам побачити на Різдво щось більше, ніж вони бачили раніше.

Це просте захоплююче пояснення розкриває істину про те, чому Бог прийшов у світ крихітним Немовлям, щоб заплатити за все погане в нас і зробити нас Своїми дітьми. Ця євангелізаційна брошура допоможе вам донести Благу звістку до тих, хто ще не знає Ісуса Христа особисто.

В чому ж насправді цінність Різдва?” class=

Телевізійні передачі нерідко шокують глядачів кадрами жорстокого голоду та неймовірних злиднів у країнах третього світу. Радіо час від часу повідомляє про новий міжнародний конфлікт та нові жертви. Місцеві газети друкують чергові трагічні новини про прояви насильства або про нещасні випадки. Сусіди діляться один із одним тим, як щодня здають позиції в боротьбі з раком. Світ сповнений страждань, що викликають безліч різноманітних питань та почуттів.

В чому ж насправді цінність Різдва?” class=

Якби ми почали запитувати оточуючих, що таке Різдво, то швидше б за все почули щось на кшталт: це особливий час, це добро та подарунки, це приділення уваги одне одному. Але Біблія говорить про значення Різдва в іншому сенсі. У ній розповідається про зруйновані стосунки та їх відновлення.

Чи християнин я, якщо ходжу в церкву?” class=

Зрештою, найважливіше питання – це те, яке Господь Ісус поставив Своїм учням: “А ви за кого Мене маєте?” (Марка 8:29). Він не запитав: “За кого вважає Мене ваша церква?”, “За кого вважають мене ваші батьки” або: “За кого вважають мене ваші друзі?” Він запитував учнів про їхнє власне ставлення до Нього. Те саме запитання Він задає і нам. Хто Він для вас?

Бути залученим до “церковного життя” – це чудово. Але зараз зробіть своєю метою особисто знайти Христа. І переконайтеся, що ви дійсно зустрілися з Ним.

То що ж таке Пасха?” class=

Весна, нарциси, ароматні паски і крашанки... Але Великдень – це набагато більше, ніж сімейне свято і смачні страви. Справжня Пасха – це подія, що пов’язана з Ісусом Христом, Божим Сином і досконалою Людиною, Яку помилково звинуватили, жорстоко побили, розіп’яли і поховали. А потім Він воскрес, повернувся до життя. І ця євангельська звістка життєво важлива для кожного. Брошура “То що ж таке Пасха?” пояснює важливість пасхальної історії доступною і зрозумілою мовою. Це чудовий спосіб ненав’язливо поділитися Євангелієм з рідними та друзями.

Що означає бути вільним?” class=

Нам подобається думати, що свобода – це можливість робити все, що ми хочемо і коли хочемо. Це означає бути господарем свого власного життя і робити те, що заманеться. Але чи дійсно це свобода? І що тоді можна сказати про свободу, яку обіцяє Ісус усім, хто піде за Ним? Дізнайтеся, що таке справжня свобода!

Хіба не всі релігії говорять про одне?

Можливо, ви чули від невіруючих знайомих щось подібне до цього: “Насправді всі релігії однакові. Деталі не так вже й важливі”. Але якщо дослідити це питання глибше, то нескладно переконатися, що деталі мають велике значення. У всіх релігій занадто різні відправні точки, кінцеві цілі й спосіб життя їх послідовників. Через це важко уявити, що всі вони можуть бути однаково праві.

Прочитавши цю брошуру, ви ствердитесь у тому, що життя Ісуса, Його смерть і воскресіння показують, що Він і є Бог та Істина!

Я просто хочу подорожувати!

Напевно у вас є невіруючі друзі, які хочуть випробувати якомога більше всього, щоб зробити життя яскравим і насиченим. Нічого поганого в цьому немає, однак це прагнення ніколи не зможе задовольнити по-справжньому. Глибоко всередині може залишатися порожнеча, яку не заповнить ніщо, крім Бога. У цьому і є мета й сенс життя для кожного з нас.

Прочитайте цей буклет, щоб краще розуміти інших і розповісти їм про Бога.

Чому Бог просто не усуне все погане?

Друзі, родичі та навіть віруючі в церкві ставлять подібні запитання. Якщо Бог існує, то чому Він нічого не робить? Чому в нашому житті стільки болю? Коли ж Він мені допоможе? Уважно досліджуючи цю тему, задумайтеся про те, що Бог уже зробив через Ісуса Христа, і що Він обіцяє зробити, коли Христос повернеться. Ця брошура буде особливо корисна для благовістя вашим невіруючим друзям і рідним.

Що вижливіше Instagram?

Квадратне фото. Вузька стрічка. Подвійне натискання. Невже це все, що потрібно, аби мати думку про когось чи про щось? Або щоб заздрити чужому успіху та красі. Або щоб наслідувати когось. Ми часто оцінюємо своє життя крізь призму Instagram. Але хіба ми не призначені для чогось більшого? “Ким я є насправді” визначається нашим профілем у соціальних мережах чи ж все-таки наше життя повинне знайти сенс і мету в Бозі, Який створив нас, щоб ми жили тут і зараз?

Нестаріюча історія

Різдвяна історія ніколи не застаріє. Радість свята ніколи нам не набридне. А любов Бога не вичерпається! Давайте ще раз перечитаємо найпрекраснішу історію про Божу любов до людей, про любов до тебе особисто!

Як знайти роботу моєї мрії?

Чому багато хто з нас проводить більшу частину свого життя в пошуках роботи своєї мрії? І чи дійсно вона існує? Чи потрібно нам шукати щось ще, щоб знайти значущість, задоволення і безпеку? Якщо ви знаєте того, кого хвилюють подібні питання, цей буклет допоможе їм зрозуміти, що рішення проблеми – не в професії, а в Особистості.

У пошуках Пасхальної істини

Давайте поглянемо на свято Воскресіння Христа в незвичному для нас ракурсі. Що ми шукаємо у цей день? Чекаємо від нього чогось нового? Разом із реальними героями Святого Письма автор розмірковує над їхніми пошуками істини. Чи знайшли вони її?

Великдень: про що ця історія?

Багато людей не розуміють, яке відношення до них мають великодні події. Вони вважають їх нудними, застарілими або вигаданими. Але все це не так! Цей переказ біблійної історії показує таким людям, можливо, вперше в їхньому житті, що ж насправді сталося того дня, коли був розп‘ятий Ісус. Допоможіть їм усвідомити, що кожному потрібно прийняти рішення про ставлення до особистості та служіння Ісуса Христа.

11 причин радіти холостяцькому життю

Для кожного періоду життя у Бога є для нас особливі благословіння. Автори цієї брошури вказують на частину переваг, якими володіють несімейні люди. Адже життя християнина при будь-якому розкладі може бути повноцінним і радісним!

Як залишитися в живих?

Ніхто не хоче говорити про смерть, але одного разу кожному доведеться з нею зустрітися. Люди зазвичай не думають про смерть, хіба що на похоронах. Але це не робить її менш реальною! “Як залишитися в живих?” – це брошура для благовістя. Написана доступною мовою, незвично оформлена, вона допоможе вам ділитися вічною надією з іншими людьми (особливо з молоддю).

РІЗДВО –  це все про сім’ю

Дивно, але правда: хоча ми були ворогами Бога, Він послав Свого Сина померти за нас, щоб зробити нас частиною Своєї сім’ї. Він назвав нас Своїми дітьми, які будуть з Ним і в вічності. Це справжній сенс Різдва. Коротка, але така, що змушує задуматися, брошура прекрасно підходить для того, щоб спонукати ваших друзів і знайомих поміркувати, що таке Різдво і Ким же насправді є Ісус.

ДОПОМОЖІТЬ! Я боюся завтрашнього дня

У вас є невіруючі друзі й родичі, які страждають від неспокою та тривоги? Завтрашній день готує ще більше причин для стресу? Брошура “Допоможіть! Я боюся завтрашнього дня” – це чудовий спосіб зав’язати розмову з такими людьми і поділитися любов’ю та вірою. Брошура не пропонує швидке вирішення проблеми, але розповідає читачам про зміну, яку робить Господь Ісус з усіма нашими “завтра”, незалежно від того, що вони несуть із собою.