Будучи донькою двох люблячих і працьовитих батьків з Центральної та Південної Америки, я вдячна їм за те, що вони мали сміливість першими у своїх родинах іммігрувати до Сполучених Штатів у пошуках кращих можливостей. Ще молодими людьми вони познайомилися в Нью-Йорку, одружилися, народили мене і мою сестру, і продовжили вести свій бізнес.

Як корінна жителька Нью-Йорка, я зростала, приймаючи свою іспаномовну спадщину і захоплюючись людьми, що мали різне походження. Наприклад, одного разу я поділилася своєю історією віри на вечірньому богослужінні в мультикультурній церкві, яка збирається в колишньому театрі на Бродвеї. Говорити з мультикультурною групою про Божу любов – це лише маленький приклад того, яким буде небо, коли ми побачимо, як люди з різних народів об’єднаються в Тіло Христове.

В книзі Об’явлення апостол Іван змальовує нам цю дивовижну картину неба: “Потому я глянув, – і ось натовп великий, що його зрахувати не може ніхто, з усякого люду, і племен, і народів, і язиків, стояв перед престолом і перед Агнцем” (Об. 7:9). Бог, наш Спаситель, отримає “славу… і хвалу”, яких Він гідний “на вічні віки” (в. 12).

Зараз ми маємо лише уявлення про те, яким буде небо. Але одного дня ми, віруючі в Ісуса, об’єднаємось разом із Ним та з іншими людьми з різних країн, культур і мов. Оскільки Бог любить народи, давайте і ми будемо любити нашу глобальну родину в Христі.