Один мій знайомий фінансовий консультант одним реченням описав реальність інвестицій: “Сподівайся на найкраще, але будь готовий до найгіршого”. Майже в кожному рішенні в житті є місце для невпевненості щодо результату. Однак, є один шлях, на якому, що б не трапилось, ми точно знатимемо, що зрештою всі наші зусилля будуть недаремними.

Апостол Павло провів цілий рік з віруючими міста Коринт. Це місто було відоме моральною зіпсованістю жителів, які мешкали там. Залишивши віруючих, він невдовзі написав листа, в якому підбадьорював їх, щоб не засмучувались і не думали, що їхнє свідоцтво про Христа нікому не потрібне. Він запевняв коринтян, що прийде день, коли Господь повернеться і навіть смерть буде поглинута Божою перемогою (1 Кор. 15:52-55).

Хто залишається вірним Ісусу Христу, той може стикатися з труднощами, смутком і навіть небезпекою, але така вірність ніколи не буває безглуздою або марною. Якщо крокуємо з Господом і засвідчуємо Його присутність і силу, то живемо недаремно. Навіть не сумнівайтесь в цьому!