Коли Кристал почала працювати в кав’ярні, вона обслуговувала клієнта на ім’я Іббі. Оскільки чоловік мав проблему зі слухом, він зробив своє замовлення, набравши повідомлення на телефоні. Дізнавшись, що Іббі є постійним клієнтом, Кристал вирішила обслуговувати його краще, вивчивши в достатній мірі мову жестів, аби він міг робити свої замовлення без запису.

У такий спосіб Кристал показала Іббі, яку любов і служіння апостол Петро заохочує нас усіх виявляти один до одного. У своєму листі до християн, які були розсіяні по світу, апостол вказує, що вони повинні мати “щиру любов один до одного” і використовувати свої дари для служіння іншим (1 Петр. 4:8, 10). Якими б навичками та здібностями Бог нас не наділив, це все дари, які ми можемо використовувати для блага інших. Якщо ми це робимо, наші слова та вчинки можуть принести славу Богу.

Слова Петра були особливо важливими для тих, кому він писав, бо віруючі переживали час болю та ізоляції. Він заохочував їх служити один одному в час скрути, щоб допомогти вистояти у випробуваннях. Хоча ми можемо й не розуміти той біль, який відчуває інша людина, Бог допоможе нам виявити співчуття, а також милостиво і радісно служити один одному своїми словами, ресурсами та здібностями. Нехай Бог допоможе нам служити іншим, тим самим відображаючи Його любов.