Освіжаючі зміни

2 Коринтян 8:1-9

На початку кожного жовтня моя поштова скринька починає заповнюватись різними каталогами з рекламою одягу, техніки, взуття, свічок, книг, музики – набагато більше того, ніж потрібно мені або хочеться на Різдво.

Втім якось у листопаді я отримала особливий каталог з пропозицією допомогти сиротам, бідним, голодним, хворим або людям з інвалідністю через міжнародне християнське служіння. На обкладинці був надпис: “Поділіться світлом і любов’ю Ісуса Христа з тими, чиї життя сповнені темряви та відчаю”. Як добре подумати про щось інше, ніж про купівлю ще однієї речі тому, в кого і так всього багато!

Македонські церкви були прикладом щедрості (2 Кор. 8:1-6). Вони присвятили себе, перш за все, Господу, а також допомозі нужденним в Єрусалимі. Павло закликав коринтян наслідувати приклад македонян, а також приклад Христа, Який віддав Себе і “збіднів ради [нас], щоб [ми] збагатились Його убозтвом” (в. 9).

Ви хочете освіжаючих змін цього Різдва? Подумайте, як по-новому присвятити себе Господу і тим, хто перебуває в нужді. Це прекрасний спосіб подякувати Богу за Його “невимовний дар” спасіння через Його Сина.

Радійте, допомагаючи нужденним.

 

Оберіть іншу історію:

На початок

© Хліб Наш Насущний, 2021. © Our Daily Bread Ministries, 2021. Всі права захищені.