Щороку приблизно два мільйони людей зі всього світу відвідують Кафедральний Собор Святого Павла в Лондоні. Є сенс заплатити за вхід до цього храму, зважаючи на величність та красу архітектурного шедевру другої половини 17 століття, яку створив сер Христофор Рен. Але туризм не є головним призначенням цього місця християнського поклоніння. Головна місія собору – “допомогти самим різним людям світу відчути присутність Бога, що змінює життя через віру в Ісуса Христа”. Якщо ви хочете побувати в цій споруді, щоб просто помилуватись її архітектурою, – маєте заплатити за вхід. Але якщо бажаєте побувати на самому богослужінні, що проводиться щодня, – вхід буде вільний.

А скільки коштує вхід до Божого царства? Вхід туди вільний, завдяки тій ціні, що Ісус Христос сплатив Своєю смертю. “Всі згрішили, і позбавлені Божої слави, але дарма виправдуються Його благодаттю, через відкуплення, що в Ісусі Христі, що Його Бог дав у жертву примирення в крові Його через віру, щоб виявити Свою правду через відпущення давніше вчинених гріхів” (Рим. 3:23-25). Коли ми визнаємо свою духовну потребу і приймаємо вірою Боже прощення наших гріхів, маємо в Ісусі нове життя, що ніколи не скінчиться.

Ви сьогодні можете ввійти у нове життя завдяки Його смерті на хресті і воскресінню з мертвих. Ісус заплатив за ваш вхід!