Протягом останнього тижня на мою електронну пошту прийшло кілька запрошень. Я відразу видалив пропозиції відвідати “безкоштовні” семінари на тему пенсій, нерухомості та страхування життя. Але на запрошення прийти на день народження нашого старого друга я, не роздумуючи, відповів: “Обов’язково прийду”. Формула проста: треба мати бажання.

В Книзі пророка Ісаї міститься одне з найбільш величних запрошень у Біблії. Господь, звертаючись до народу, що знаходився у важких обставинах, каже: “О, всі спрагнені, йдіть до води, а ви, що не маєте срібла, ідіть, купіть живности, − і їжте! І йдіть, без срібла купіть живности, і без платні вина й молока!” (Іс. 55:1). Мова йде про чудову Божу пропозицію щодо угамування внутрішнього голоду, задоволення духовних потреб і отримання вічного життя (Іс. 55:2-3).

Подібне запрошення повторив Ісус, про що читаємо в останньому розділі Біблії: “Прийди! І хто прагне, хай прийде, і хто хоче, хай воду життя бере дармо!” (Об. 22:17).

Ми звикли думати про те, що вічне життя починається в момент фізичної смерті. Але насправді воно починається, коли ми приймаємо Ісуса Христа як свого Спасителя і Господа.

Боже запрошення отримати в Ісусі вічне життя є найвеличнішою пропозицією всіх часів!