Якось група віруючих підлітків відвідала будинок для людей похилого віку на Ямайці. Одна дівчина побачила у кутку кімнати чоловіка, що мав дуже сумний вигляд. Він не міг пересуватись.

Ця дівчина відразу ж почала свідчити йому про Божу любов і зачитувати деякі біблійні уривки. “Коли я свідчила йому, – розказувала вона пізніше, – то відчула, що він хоче почути більше”. Такий інтерес з боку самотнього чоловіка спонукав дівчину пояснити йому значення жертви Ісуса Христа. Потім вона згадувала: “Цій людині, яка не мала ані родини, ані надії, було важко зрозуміти, що Хтось – Кого він ніколи не бачив, – міг так сильно полюбити, що навіть вмер на хресті за його гріхи”.

Дівчина продовжувала розповідати нещасному про обітницю вічного життя на небі та про нові тіла для всіх віруючих. “А ти потанцюєш зі мною там?” – раптово запитав він. Дівчина зрозуміла, що він вже почав уявляти себе вільним від свого поношеного тіла.

Потім старенький чоловік сказав, що хотів би увірувати в Ісуса як свого Спасителя, і дівчинка допомогла йому помолитись молитвою покаяння. Коли вона спитала його, чи може сфотографуватися з ним, він відповів: “Якщо допоможеш мені сісти… Тепер я нова людина”.

Слава Богу за те, що Він дає нове життя кожному, хто вірує в Ісуса Христа! (Кол. 1:5, 23).