У п’ятнадцятирічному віці Аарон (ім’я змінено) почав молитися сатані. “Мені здавалося, що він допомагає”, − згадує юнак. Аарон почав обманювати, красти і маніпулювати своєю родиною та друзями. Йому також снилися кошмари. “Одного ранку я прокинувся і побачив на іншому боці ліжка диявола. Він сказав, що я складу іспити, а потім помру”. Однак після складання іспитів він залишився живим. Аарон згадує: “Я зрозумів, що він обманщик”.

Сподіваючись зустрітися з дівчатами, Аарон пішов на християнський фестиваль, де один чоловік запропонував помолитися за нього. “Поки він молився, я відчув, як мене почав сповнювати мир”. Юнак відчув щось “більш могутнє і визвольне”, ніж те, що він отримував від сатани. Чоловік, який молився за Аарона, розповів йому про Божий план і про брехню сатани. Він повторив те, що сказав Ісус Христос про сатану своїм противникам: “Він неправдомовець і батько неправді” (Ів. 8:44).

Аарон навернувся до Христа і тепер належить Богу (Ів. 8:47). Він служить в міській громаді, розповідаючи, як слідування за Ісусом змінює життя. Він − живе свідоцтво Божої рятівної сили: “Можу впевнено сказати, що Бог врятував моє життя”.

Бог є джерелом усього доброго, святого і правдивого. Якщо ви шукаєте істину, йдіть прямо до Нього.