У 2015 році жінка віднесла в утилізаційний центр несправний комп’ютер свого чоловіка. Цей комп’ютер був зроблений у 1976 році. Однак важливішим виявився його виробник , а не дата виробництва. Це був один із 200 комп’ютерів, зроблених засновником компанії Apple Стівом Джобсом, і його оцінили у чверть мільйона доларів! Іноді знати справжню цінність чогось означає знати того, хто це зробив.

Розуміння того, що ми створені Богом, показує нашу цінність для Господа (Бут. 1:27). В Псалмі 135 перераховані ключові періоди історії Божого народу, стародавнього Ізраїля: порятунок від рабства в Єгипті (вв. 11-12), подорож пустелею (в. 16) та отримання нової домівки в Ханаані (вв. 21-22). Втім кожна згадка про період ізраїльської історії супроводжується приспівом: “Бо навіки Його милосердя”. Приспів нагадував ізраїльтянам, що їхня історія не була сукупністю випадкових подій. Кожен історичний період направлявся Богом і відображав Його незмінну любов до Своїх створінь.

Я дуже часто залишаю поза увагою миті, які показують Божі дії і Його добрі шляхи, не усвідомлюючи, що кожен досконалий дар походить від Небесного Отця (Як. 1:17), Який створив мене і любить мене. Давайте вчитися пов’язувати кожне благословіння у нашому житті з Божою незмінною любов’ю до нас.