В пам’ять про працю свого дідуся Пітер Крофт написав: “Бажаю, аби кожна людина, яка бере в руки Біблію будь-якого перекладу, не лише розуміла Святе Письмо, але і відчувала його практичну дію у власному житті так само, як її відчували люди тисячі років тому”. Дідусем Пітера був Дж. Б. Філліпс, молодіжний служитель, який у часи Другої світової війни зробив новий переклад англійської Біблії, аби зробити її більш зрозумілою для членів своєї церкви.

Ми також зазнаємо перешкод у читанні та розумінні Святого Письма, і не обов’язково через біблійний переклад. Нам може бракувати часу, дисциплінованості або належних засобів для розуміння Біблії. Однак у 1-му Псалмі сказано: “Блажен муж, що… в Законі Господнім його насолода” (вв. 1-2). Щоденні роздуми над Святим Письмом допомагають нам завжди процвітати, яких би труднощів ми не зазнавали.

Як ви сприймаєте свою Біблію? Вона й досі актуальна для сьогодення, досі закликає повірити в Ісуса і йти за Ним, досі надає глибоке розуміння Бога і людства. Вона, як водний потік (в. 3), який щоденно підтримує наше життя. Отож, давайте віднайдемо час і належні засоби для вивчення Біблії, і попросимо Бога допомоги нам відчути практичну дію Святого Письма в нашому житті.