Місяць: Жовтень 2021

Додаючи фарб

Луїзі хотілося додати фарб у сумну пору року. Їй здавалося, що багато осінніх прикрас у магазині нагадували їй про смерть, іноді в дуже похмурій формі.

Нове покликання

Кейсі, ватажок банди підлітків, і його послідовники грабували будинки, машини, магазини і воювали з іншими бандами. Нарешті Кейсі арештували і ув’язнили. У в’язниці він також став ватажком і постачав ножі під час бунтів.

Бог втішається вами

Через сімнадцять місяців після народження нашого первістка, хлопчика, у нас народилася дівчинка. Я дуже радів появі доньки, однак мені було трохи ніяково, бо то була незвідана для мене територія. Ми дали їй ім’я Сара. Для мене то був привілей її колисати, щоб дружина могла відпочити. Не знаю чому, однак я почав колисати її піснею, і співав я їй: “Ти моє сонечко”. Тримаючи доньку на руках або стоячи над колискою, я завжди їй співав і дуже любив ці миті. Зараз їй двадцять, однак я й досі називаю її “Сонечком”.

Бог слухає?

Коли я служила в церковній команді з душеопікунства, один із моїх обов’язків полягав у молитві за прохання, написані на картках під час богослужінь. За здоров’я тітки. За фінанси подружжя. За пізнання Бога онуком. Нечасто я чула про відповіді на ці молитви. Більшість прохань були анонімні, і я ніяк не могла дізнатися про Божі відповіді на молитви. Іноді я навіть думала: “А Бог взагалі слухає? Чи відбувалося щось внаслідок моїх молитов?”

Мета страждання

“Те, що ви кажете, означає, що моєї провини може і не бути”. Слова жінки мене здивували. Я приїхав виступити в її церкві, і тепер ми обговорювали те, що я казав цим ранком. Жінка пояснила: “Справа в тому, що в мене хронічна хвороба. Я молилася, постила, каялася в гріхах. Я робила все, що мені порадили робити, аби отримати зцілення. Однак я й досі хвора, і я подумала, що то моя провина”.

Вибраний

Для багатьох людей триколісне таксі в Шрі-Ланці, яке називають “тук-тукі”, дуже зручний вид транспорту. Лорейн, мешканка Коломбо, столиці Шрі-Ланки, виявила, що ці таксі також є полем для місіонерської діяльності. Їхавши одного дня в такому таксі, вона завела з водієм розмову про релігію, і той із задоволенням спілкувався на цю тему. Лорейн пообіцяла собі, що наступного разу поділиться з водієм доброю звісткою про Христа.