Кейсі, ватажок банди підлітків, і його послідовники грабували будинки, машини, магазини і воювали з іншими бандами. Нарешті Кейсі арештували і ув’язнили. У в’язниці він також став ватажком і постачав ножі під час бунтів.

Згодом його помістили в одиночну камеру. Якось під час денного відпочинку Кейсі приснився сон, у якому промайнули події його бурхливого життя, а потім він побачив Ісуса, Якого розпинали на хресті, і Господь сказав йому: “Це за тебе”. Прокинувшись, Кейсі впав на підлогу і, плачучи, покаявся у своїх гріхах. Пізніше він поділився пережитим з капеланом, який більше розповів йому про Ісуса Христа і подарував Біблію. “То був початок моєї подорожі віри”, – сказав Кейсі. З часом його перевели на трудове поселення, де він зазнав утисків через свою віру. Однак Кейсі відчував мир, бо тепер він “віднайшов нове покликання: звіщати іншим в’язням про Ісуса”.

У Посланні до Тимофія апостол Павло говорить про силу Христа змінювати життя. Бог закликає нас іти за Ісусом і служити Йому (2 Тим. 1:9). Приймаючи Христа вірою, ми прагнемо бути живим свідоцтвом Його любові. Святий Дух допомагає нам звіщати добру звістку, навіть попри страждання (в. 8). Отже, будемо виконувати наше нове покликання.