Для багатьох людей триколісне таксі в Шрі-Ланці, яке називають “тук-тукі”, дуже зручний вид транспорту. Лорейн, мешканка Коломбо, столиці Шрі-Ланки, виявила, що ці таксі також є полем для місіонерської діяльності. Їхавши одного дня в такому таксі, вона завела з водієм розмову про релігію, і той із задоволенням спілкувався на цю тему. Лорейн пообіцяла собі, що наступного разу поділиться з водієм доброю звісткою про Христа.

Послання до римлян починається зі слів апостола Павла про те, що він “вибраний для звіщання Євангелії Божої” (Рим. 1:1). Грецьке слово “євангеліон” в перекладі означає “добра звістка”. Павло по суті казав, що його основною метою було звіщення Божої доброї звістки.

У чому ж полягає добра звістка? Згідно з Посланням до римлян 1:3, у Божому Євангелії сказано про Божого Сина. Добра звістка – це Ісус Христос! Бог хоче звістити світу, що Ісус прийшов врятувати нас від гріха та смерті, і Він обрав нас бути Його посланцями. Неймовірно!

Звіщати добру звістку – це привілей, який даний усім віруючим в Ісуса. Ми “прийняли… благодать”, щоб закликати до цієї віри інших (вв. 5-6). Бог вибрав нас, щоб ми звіщали радісну звістку Євангелія в “тук-туках” або в будь-якому іншому місці. Як Лорейн, шукаймо можливості звістити людям про Ісуса Христа.