Після раптової смерті моєї матері я почав вести блог. Я хотів писати пости, які б надихали людей з мудрістю користуватися часом на землі. Отже, я почав вивчати поради, як правильно вести блог. Дізнався, яку платформу використовувати, як обирати заголовки, як писати переконливі тексти. І у 2016 році з’явився мій перший пост у блозі.

Апостол Павло написав “посібник для початківців”, який пояснює, як отримати вічне життя. У Посланні до римлян він пише, що всі ми грішники перед Богом від народження, однак Господь Ісус може звільнити нас від гріха (Рим. 6:16-18). Далі Павло описує різницю між рабом гріха і рабом Бога та Його життєдайних шляхів (вв. 19-20). Він наголошує, що “заплата за гріх – смерть, а дар Божий – вічне життя” (в. 23). Смерть означає вічне розділення з Богом, якого ми зазнаємо, якщо відкинемо Христа. Втім, Бог запропонував нам дар нового життя в Ісусі Христі. Це життя, яке починається на землі і вічно продовжується з Богом на небесах.

Путівник до вічного життя надає нам два варіанти: обрати гріх і зазнати смерті, або обрати дар Ісуса Христа і отримати вічне життя. Отримайте Божий дар життя. Якщо ви вже прийняли Христа у своє серце, поділіться цим даром з іншими!