У переддень Різдва 1968 року астронавти космічного корабля “ Аполлон -8” Френк Борман, Джім Ловелл і Білл Андерс стали першими людьми, які досягли орбіти Місяця. Облетівши навколо планети десять разів, вони переслали в центр управління серію знімків Місяця й Землі. А під час прямого ефіру вони по черзі читали перший розділ книги Буття. Згодом під час святкування свого сорокаліття Борман сказав: “Нам повідомили, що в переддень Різдва в нас буде найбільша аудиторія за всю історію. Єдиним дорученням від NASA було зробити щось відповідне”. Біблійні вірші, прочитані астронавтами, навіть сьогодні сіють зерна істини в серцях людей, які слухають той історичний запис.

Бог промовляє через пророка Ісаю: “Нахиліть своє вухо, й до Мене прийдіть, послухайте, й житиме ваша душа” (Іс. 55:3). Господь розкриває перед нами Свій план спасіння і закликає нас залишити гріх та прийняти Його милість і прощення (вв. 6-7). Він проголошує божественний авторитет Своїх думок і шляхів, які незрівнянно вищі за наше розуміння (вв. 8-9). Водночас Бог дає нам можливість звіщати слова Святого Письма, які вказують на Ісуса Христа і допомагають Його народу духовно зростати (вв. 10-13).

Святий Дух допомагає нам ділитися Євангелієм, тоді як Бог Отець виконує все, що обіцяв, у відповідності зі Своїм досконалим задумом.