Поки мій друг Пол чекав на приїзд майстра, який мав відремонтувати його холодильник, на його телефон прийшло повідомлення від компанії по ремонту побутової техніки. У ньому було сказано: “Ісус вже в дорозі і прибуде приблизно об 11:35 ранку”. Майстер прибув своєчасно, і його ім’я дійсно було Ісус, тільки іспанською мовою це звучало “Хезус”.

Коли ж нам очікувати приходу Ісуса, Божого Сина? Прийшовши на землю в людському тілі дві тисячі років тому і понісши покарання за наші гріхи, Він сказав, що повернеться. Однак “про день той і годину” знає лише Отець (Мт. 24:36). Що змінилося б у наших повсякденних пріоритетах, якби ми знали , коли саме наш Спаситель повернеться на землю? (Ів. 14:1-3).

Господь Ісус закликав нас бути готовими до Його повернення: “Бо прийде Син Людський тієї години, коли ви не думаєте” (Мт. 24:44). І Він ще раз нагадав: “Тож пильнуйте, бо не знаєте, котрого дня прийде Господь ваш” (в. 42).

У день Другого пришестя Христа ми не отримаємо сповіщення на наш телефон, щоб попередити нас про це. Тому, завдяки силі Духа, що діє через нас, будемо проживати кожен день з перспективою вічності, служачи Богу і використовуючи кожну можливість, щоб поділитися Його посланням любові та надії з іншими.