Щоб висловити свій смуток, Еллі, молода дівчина, написала наступні слова на дощечці і поставила її в парку: “Мені сумно. Ніхто не хоче зі мною спілкуватися, і я втратила єдину людину, яка мене вислуховувала. Я плачу щодня”.

Одна жінка, виявивши цю “записку”, принесла в парк крейду і попросила людей написати свої думки для Еллі. Багато слів підтримки залишили учні сусідньої школи: “Ми любимо тебе”. “Бог тебе любить”. “Ти улюблена”. Директор школи сказав: “Це один маленький спосіб, яким ми можемо достукатися до неї і, можливо, допомогти заповнити її порожнечу. Вона представляє всіх нас, тому що в певний момент ми всі пережили або змушені будемо пережити смуток і страждання”.

Фраза “ти улюблена” нагадує мені прекрасне благословіння Мойсея, яке він виголосив для племені Веніямина незадовго до своєї смерті: “Він Господній улюбленець, перебуває безпечно при Ньому” (Повт. 33:12). Мойсей був сильним Божим лідером, перемагав ворожі народи, отримав Десять заповідей і закликав людей слідувати за Богом. Він залишив їм Божий погляд на них. Слово улюблений можна застосувати і до нас: “Так-бо Бог полюбив світ, що дав [нам] Сина Свого Однородженого” (Ів. 3:16).

У той час як Бог допомагає нам надійно спочивати в істині, що кожен християнин є “улюбленим”, ми також можемо простягнути руку любові до інших, як це зробили нові друзі Еллі.