Через декілька років після того, як я отримала спасіння і присвятила своє життя Богу, я відчула Його спонуку залишити журналістську кар’єру. Відклавши перо і свої записи, я не могла позбутися відчуття, що одного дня Бог покличе мене писати для Його слави. Протягом багатьох років блукань у моїй особистій пустелі мене підбадьорювала історія Мойсея, що міститься у 4-му розділі книги Вихід.

Мойсей, який виховувався в палаці фараона і мав чудову перспективу, втік з Єгипту і жив у невідомості як пастух. Саме тоді Бог його й покликав. Мойсей, імовірно, думав, що йому нічого запропонувати Богу, натомість він дізнався, що Бог може використовувати будь-кого і будь-що для Своєї слави.

Бог запитав: “Що то в руці твоїй?” Мойсей відповів: “Палиця”. Тоді Бог сказав: “Кинь її на землю” (Вих. 4:2-3). Звичайна палиця Мойсея перетворилася на змію. Коли ж він схопив змію, Бог знов зробив її палицею (вв. 3-4). Ця ознака була дана, аби ізраїльтяни повірили, що явився йому Господь, Бог їхніх батьків, – Бог Авраама, Бог Ісака й Бог Якова (в. 5). Як Мойсей кинув свою палицю і знов узяв її, так і я поклала свою кар’єру журналіста в послух Богу. Пізніше Він направив мене знову взятися за перо, і тепер я пишу для Нього.

Нам не потрібно багато, аби бути використаними Богом. Не знаєте, з чого почати? Гляньте, що у вашій руці?