“Я отримала 84 бали за тест! Це було коротке повідомлення від доньки на екрані телефону, але його вистачило, щоб мені передалися її емоції. Вона щойно почала відвідувати заняття в середній школі і користувалася телефоном під час обідньої перерви. Моє серце стало частіше битися не лише тому, що моя донька добре склала тест, але й тому, що вона вирішила повідомити мені про це. Вона хотіла поділитися зі мною своїми гарними новинами!

Зрозумівши, що її повідомлення зробило мій день щасливим, я подумала про те, що відчуває Бог, коли я звертаюсь до Нього. Чи Він так само задоволений, коли я говорю з Ним? Молитва – це спосіб нашого спілкування з Богом, і це те, що ми повинні робити “безперестанку” (1 Сол. 5:17). Спілкування з Ним нагадує, що Він з нами завжди – і в добрі часи, і у важкі. Ділитися з Богом нашими новинами, хоч Він і так про все знає, корисно, оскільки це зміщує наш фокус і допомагає нам думати про Нього. У Книзі пророка Ісаї сказано: “Думку, оперту на Тебе, збережеш Ти у повнім спокої, бо на Тебе надію вона покладає” (Іс. 26:3). Якщо ми зосереджуємося на Бозі, на нас чекає мир.

Якими б не були обставини, нам потрібно постійно підтримувати зв’язок з нашим Творцем і Спасителем. Шепотіти молитву, не забувати радіти і “подяку” складати. Зрештою, апостол Павло каже, що це “Божа воля” для нас (1 Сол. 5:18).