Хочу коротко поділитися своїм свідченням про чудесне втручання Бога в життя мого роду. Я по милості Господа виросла в родині, де мама християнка. І вважаю це великим благословенням. Ісус Христос дорого заплатив за наші гріхи й провини.

Нещодавно, спілкуючись зі своєю бабусею по маминій лінії, я дізналася багато про свій родовід. У ньому мало чого позитивного: в кожному поколінні є люди, які вбивали або були вбиті, вели аморальний спосіб життя, були в залежності від алкоголю… Моя мама виросла в прийомній сім’ї, так як її власні батьки були не в змозі займатися її вихованням самостійно (батько сидів у в’язниці, а мати вела легковажний спосіб життя).

Часто моя мама чула на свою адресу від сільських жителів: “Ти виростеш і будеш така, як твоя мати!”

У такі дні мама бігла в свою кімнату, падала на коліна і молилася: “Господи! Якщо Ти є, не допустити, щоб я стала такою, як мати…”

Ці дитячі молитви мали велику силу перед Отцем Небесним.

У 27 років мама увірувала й прийняла Ісуса в своє серце як особистого Спасителя. І ми, її діти (мій брат і я), маємо великий привілей з дитячих років знати Господа Ісуса Христа.

Я не пам’ятаю того часу, коли б не любила Його. Мамі вдалося своїм особистим прикладом виростити щиру віру в моєму серці.

Вірю, що Господь сильний звільняти від будь-якого прокляття!

Для Нього немає нічого неможливого. Я – улюблене дитя Господа. Нехай все моє життя буде для Його слави!

 

Альона, Україна

 

418Це підбадьорило мене

НОВІ ІСТОРІЇ: