Тридцять вісім років я жила з кісткою, яка неправильно зрослася після травми в дитинстві. І тільки в листопаді 2017 року мене прооперували. Усі ці роки лікарі не могли визначити причину болю в нозі. Одного разу, вийшовши з кабінету професора, який сказав, що мені вже ніщо не допоможе, і в кінці навіть запитав, а чи дійсно у мене нога болить… я заплакала. І тоді ще з більшою вірою я звернулася до Бога. У той момент мені прийшла думка зателефонувати одній сестричці з іншого міста. Вона мені сказала, що працює в приватній травматологічній клініці, якою завідують віруючі. Їхала з думкою, що і там буде така ж відповідь. Але один Бог знав мій багаторічний біль і надав мені милість. Причина була виявлена…

Бог допоміг дивовижним чином, пославши частину коштів, щоб покрити витрати на операцію. Він − Бог Всемогутній, Великий! Схиляюся перед Ним! Слава Богу!

У той же день, 8 листопада 2017 року о 9 годині ранку, був прооперований і мій син в іншому місті. Йому 18 років. Він навчається в Одеській баптистській семінарії. Звичайно, мені не повідомили про це, але всі дружно постилися й молилися за нас. У той день, як ніколи, я відчувала присутність Небесного Отця, і Його мир наповнював мене. Хочу подякувати братам і сестрам за підтримку, а також лікарям клініки в місті Шабо (Одеська область) – сім’ї Герасемюк. Молюся про цих лікарів, щоб вони змогли допомогти ще багатьом. Нехай Бог усіх благословить.

Ольга, Україна

 

381Це підбадьорило мене

НОВІ ІСТОРІЇ: