Коли в містечку Уелланд (штат Онтаріо) з’явились таємничі рожеві написи “Я люблю тебе”, цю загадку вирішила розгадати місцева журналістка Маріанна Фірт. Всі її пошуки виявились даремними, але за кілька тижнів написи з’явились знову: вони містили назву місцевого парку, дату й час.

У призначений час Фірт з’явилась у супроводі натовпу зацікавлених жителів містечка. Там вона побачила чоловіка, що дуже вміло приховував своє обличчя. Уявіть її подив, коли “незнайомець” раптом вручив їй букет квітів і запропонував стати його дружиною. Таємничим чоловіком виявився Райан Деніс, з яким вона зустрічалась. Жінка з радістю погодилась вийти за нього заміж. Можливо, нам здається, що Деніс дещо перегнув палку, вибравши такий спосіб проявлення любові до своєї нареченої. Але Божий спосіб явлення любові перевершує будь-яку неординарність! Бог Сина Свого Однородженого послав у світ, щоб ми через Нього жили (1 Ів. 4:9).

Ісус не просто такий собі символ любові, мов ті троянди, що коханий дарує нареченій. Він є Бог, Який став людиною й добровільно віддав Своє життя, щоб кожен, хто вірує в Нього для спасіння, міг ввійти у вічний завіт з Богом. Ніщо не може відлучити християнина від “любови Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім!” (Рим. 8:39).