Уоллі – головний герой серії дитячих книжок “Де Уоллі?” Кожна сторінка – то малюнок, на якому Уоллі ховається в натовпі, і дітки мають знайти його. По всьому світі батьки чекають на той приємний момент, коли по обличчю дитини стає зрозуміло, що вона знайшла Уоллі. Також батьки радіють можливості допомогти дітлахам впоратись із цим завданням.

Після того, як диякона Степана побили каменями (Дії 7) , розпочалось велике гоніння на християн. Багато віруючих змушені були залишити Єрусалим. Пилип – один із семи дияконів – пішов до Самарії. Він свідчив там про Христа, і багато людей увірувало (Дії 8:6). Але Дух Святий послав Пилипа на “порожню дорогу”. Ця місія, на перший погляд, здавалась дивною, враховуючи той успіх, який мала його проповідь у Самарії. Але уявіть радість Пилипа, коли він познайомився з ефіопським вельможею і допоміг йому знайти Ісуса на сторінках Книги пророка Ісаї (Дії. 8:26-40).

Господь часто посилає нам можливості допомогти іншим “знайти Ісуса”. Як батьки, що бачать радість на обличчях своїх дітей, або як Пилип, що допоміг ефіопському вельможі знайти Ісуса, ми можемо відчувати велику радість, свідкуючи іншим про Господа. Коли Дух Святий спонукає нас, маємо свідчити не тільки тим, кого ми добре знаємо, а й тим, кого бачимо вперше і, можливо, востаннє.