Голлівудські музичні фільми були дуже популярні в 50-х і 60-х роках. Особливе враження справляли три актриси: Одрі Хепберн, Наталі Вуд і Дебора Керр. Величезну роль у їхній популярності відігравав спів, але актриси не співали. Їх роль озвучувала Марні Ніксон – жінка, чий внесок протягом багатьох років не визнавався взагалі. Вона завжди залишалася за кадром.

У Тілі Христа є багато непомітних працівників, які вірно підтримують тих, хто виконують більш публічне служіння. Саме від таких людей апостол Павло залежав, звершуючи свою місіонерську працю. Гучний голос апостола в посланнях звучав завдяки його секретарю Тертію (Рим. 16:22). Великою духовною підтримкою для Павла були молитви Епафраса (Кол. 4:12-13). Лідія гостинно відкрила для апостола двері своєї домівки, коли він був втомлений і потребував відновлення сил (Дії 16:15). Отже, Павло не зміг би звершувати своє служіння без підтримки друзів та співробітників.

Можливо, ми не завжди робимо справу, яку інші бачать і належним чином оцінюють, але маємо знати, що Богу дуже приємно, коли ми слухняно виконуємо свою роль. Якщо “збагачуємося у Господньому ділі” (1 Кор. 15:58), то завжди побачимо значущість та цінність свого служіння, що приносить славу Богу і привертає до Нього людей (Мт. 5:16).