Всі мої намагання щось полагодити у своєму будинку зазвичай закінчуються тим, що я плачу комусь гроші, щоб виправити ту шкоду, яку я сам заподіяв. Але нещодавно я зміг успішно полагодити один пристрій завдяки відео на YouTube, на якому спеціаліст показував крок за кроком, як це робити.

Апостол Павло був справжнім взірцем духовного життя для свого учня Тимофія, який супроводжував його в подорожах і бачив його вчинки. Пізніше, перебуваючи у в’язниці, Павло писав: “Ти ж пішов услід за мною наукою, поступованням, заміром, вірою, витривалістю, любов’ю, терпеливістю, переслідуваннями та стражданнями” (2 Тим. 3:10-11). На додаток до цього, апостол Павло закликає Тимофія: “В тім пробувай, чого тебе навчено, і що тобі звірено, відаючи тих, від кого навчився був ти. І ти знаєш з дитинства Писання святе” (2 Тим. 3:14-15).

Служіння Павла було яскравою демонстрацією того, що життя необхідно будувати на фундаменті Божого Слова. Біблія є могутнім ресурсом, який дав нам Бог, і з нього потрібно навчатися всім, хто бажає слідувати за Христом.

Дякуючи Господу за людей, які допомагали нам зростати у вірі, давайте пам’ятати і про свій обов’язок жити так, щоб власним прикладом навчати інших Божій істині та підбадьорювати їх.

Такий приклад дійсно має велику силу.