“Як тебе звати?” – запитав мене Арман, іранський студент. Я відповіла, що мене звуть Естер − ім’ям біблійної героїні, єврейської цариці Персії (сучасного Ірану). Почавши з оповідання про неї, я благовістила йому про Ісуса Христа. Після нашої бесіди Арман почав відвідувати щотижневу групу з вивчення Біблії, аби більше дізнатися про Христа.

Один із послідовників Ісуса, Пилип, під проводом Святого Духа поставив запитання, з якого почалася бесіда з ефіопським вельможею у його колісниці: “Чи розумієш, що ти читаєш?” (Дії 8:30). Ефіоплянин читав уривок із Книги пророка Ісаї і намагався його зрозуміти. Отже, питання Пилипа було задане вчасно. Вельможа запросив Пилипа сісти біля себе і покірно вислухав його. Пилип побачив у цьому чудову нагоду і, “зачавши від цього Писання, благовістив про Ісуса йому” (в. 35).

Ми також повинні звіщати добру звістку. Давайте використовувати щоденні можливості, які ми отримуємо на роботі, в продовольчому магазині або в наших околицях. Нехай Святий Дух направляє нас і дає слова, якими ми зможемо сповістити про надію і радість в Ісусі Христі.